MENIU

O handbalistă de 16 ani, bătută de fostul iubit, într-un parc din Vaslui

O eleva de 16 ani, componenta a echipei juniori II - handbal fete la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, a fost batuta, intr-un parc din centrul municipiului Vaslui, de catre fostul sau iubit. Acesta este un tanar de 25 de ani, care, in prezent, este cercetat de politisti pentru loviri si alte violente.

Tanarul a asteptat-o pe fata pe scarile din fata Teatrului de Vara din Vaslui. Acesta se pare ca s-a invoit chiar de la serviciu, tocmai pentru a o astepta. In timpul discutiei, tanarul a lovit-o cu cruzime pe handbalista. Fata a scapat din mainile agresorului cu ajutorul a doua dintre colege, care au vazut toata scena. Tanara s-a ales, din pacate, cu un traumatism cranio-facial, scrie BZI.

"Cei doi, agresorul si victima, au fost prieteni in trecut si s-au intalnit in zona Parcului «Teatrul de Vara» pentru a avea discutii despre fosta lor relatie. La un moment dat, tanarul si-a pierdut cumpatul si a lovit-o pe minora cu pumnul in fata. Victima, care urmeaza sa obtina si un certificat medico-legal, a formulat plangere pe numele agresorului, pe numele acestuia fiind intocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violente", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.