MENIU

O femeie din Suceava a comandat un iPhone pe internet. Când a deschis cutia, a sunat la POLIŢIE

O femeie din Suceava a comandat un iPhone pe internet. Când a deschis cutia, a sunat la POLIŢIE

Poliţia municipiului Suceava a primit o nouă plângere din partea unei localnice în vârstă de 36 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de înşelăciune.

Din verificările poliţiştilor a rezultat că la data de 29 iunie 2017, reclamanta a postat pe un site un anunţ prin care vindea un hoverboard cu suma de 700 de lei, ocazie cu care a fost contactată pe telefonul mobil de o persoană din municipiul Cluj – Napoca. Aceasta i-a oferit în schimb un iPhone 6. Suceveanca, fiind de acord, a trimis la adresa din Cluj – Napoca hoverboard-ul, urmând să primească la adresa sa telefonul mobil.

Până în ziua de 4 iulie 2017, reclamanta a ţinut legătura telefonic cu bărbatul din Cluj şi a aflat că acesta a primit hoverboard-ul. La data de 4 iulie a.c., la ora 16.40, femeia a fost contactată telefonic de un reprezentant al firmei de curierat care i-a adus coletul de la bărbatul din Cluj – Napoca, iar după ce a semnat de primire, a desfăcut cutia, constatând că în interior se aflau două batoane de ciocolată Făgăraş şi o cutie goală ce provenea de la un telefon mobil.

Prejudiciul creat prin comiterea infracţiunii este de 1.000 de lei, scrie adevarul.ro. În acest caz a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „înşelăciune”.