MENIU

O femeie a rămas fără 90.000 de euro, sedusă de un escroc sentimental pe internet

O femeie a rămas fără 90.000 de euro, sedusă de un escroc sentimental pe internet

Un infractor care se descria ca fiind „arătos, serios, cinstit şi gata să întemeieze o familie" a ”agățat” pe internet o femeie pe care a lăsat-o fără 90.000 de euro.

Victima înşelăciunii este o femeie din Val Bormida, Italia. După ce l-a cunoscut pe bărbatul „arătos, serios, cinstit şi gata să întemeieze o familie", pe un site de întâlniri, s-a îndrăgostit de el şi a început să-l ajute financiar. Abil în construirea falsei poveşti de dragoste, potenţialul tată de familie era, de fapt, un infractor în vârstă de 35 de ani, dependent de droguri şi cu condamnări anterioare pentru escrocherii similare, inclusiv împotriva mamei sale şi a fratelui său invalid, care îl reclamaseră pentru extorcare de fonduri, şi a unei foste iubite care îl reclamase pentru violare de domiciliu.

După cunoştinţa pe internet, povestea a continuat la telefon, dar fără întâlniri în persoană, deoarece bărbatul găsea mereu scuze pentru a le evita. Bărbatul s-a folosit de "minciuni, şantaj psihologic şi înscenări reale" pentru a înşela victima, a declarat poliţia.

Citiți continuarea pe Ziare.com

Mai multe articole despre:
femeie sedusa internet