MENIU

O casă de modă de fițe a lansat o sacoșă de supermarket pe post de geantă de lux. Prețul e revoltător

O casă de modă de fițe a lansat o sacoșă de supermarket pe post de geantă de lux. Foto: Profimedia

Într-o mișcare surprinzătoare și absolut inutilă, o casă de modă de fițe a decis să ofere un accesoriu absolut crucial pentru divele care doresc să poarte genți de marcă. A prezentat o banală sacoșă de supermarket drept geantă de lux. De acum, divele pot să-și ducă cele mai demne de invidiat produse cumpărate de la magazinul din colț într-o „geantă” care costă cât salariul unui om obișnuit.  

Recent, o stradă din Los Angeles a fost transformată în podium, pentru ca modelele să prezinte noua colecție toamnă/iarnă 2024 a brandului.

Ca și la colecția de primăvară, au atras atenția încălțările absolut uriașe pe care unele modele le-au purtat. O pereche poate fi comandată cu 1490 de dolari.

Ce pensie primește Mioara Velicu, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară

Altă piesă de rezistență a colecției o reprezintă sacoșa de supermarket, care a fost realizată în colaborare cu magazinul alimentar Erewhon, scrie Tabu.ro

Câteva modele au purtat-o pe post de geantă de fițe, inclusiv invitata de onoare Kim Kardashian. Deși o astfel de sacoșă poate fi cumpărată din magazinele Erewhon cu circa 50 de dolari, cea creată de Balenciaga costă în jur de 350-400 de dolari.

Brandul a lansat mai multe accesorii în colaborare cu Erewhon, printre care și un sort de bucătărie. Gospodinele fashionista trebuie să plătească 550 de dolari pentru un astfel de exemplar.

Dorian Popa jură că nu se va mai droga. Idolul tinerilor, decizie radicală după scandal: Renunță definitiv la fumat!