MENIU

O aeronavă de mici dimensiuni s-a PRĂBUȘIT - 2 bărbați au MURIT pe loc! Unul este fratele unui fost ministru - FOTO

Foto arhivă

O aeronavă de mici dimensiuni, cu două persoane la bord, s-a prăbușit pe un câmp din zona localității Gălănești, duminică seara. Polițiștii ajunși la locul accidentului au găsit două persoane, de sex bărbătesc, decedate.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în această seară în zona comunei Gălănești. Informația a fost confirmată de prefectul județului, Alexandru Moldovan, care a precizat că la bordul avionului se aflau două persoane.

Din primele informații, neoficiale, atât pilotul, cât și pasagerul și-ar fi pierdut viața în urma impactului cu solul. La fața locului au fost trimise efective importante ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

„Un avion de mici dimensiun s-a prăbușit în zona Hurjuieni. Se pare că este vorba despre două victime decedate. Se intervine cu autospeciale de stingere și două ambulanțe", a transmis Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Victimele sunt Marcel Iliesi, instructor din București, şi Bogdan Adomniţei, din Suceava, care îşi cumpărase avionul de circa 10 zile şi făcea cursuri de pilotaj.  Victimele aveau 30, respectiv 42 de ani. Avionul decolase de la Frătăuți, potrivit presei locale.

Bogdan Adomniței este fratele fostului ministru al Educației - Cristian Adomniței.

Mai multe articole despre:
avion prabusit suceava adomnitei