MENIU

O actriţă de telenovele celebră, diagnosticată cu cancer. E devastată!

O actriţă de telenovele celebră, diagnosticată cu cancer. E devastată

Veste cumplită pentru una dintre cele mai cunoscute şi iubite actriţe de telenovele. Edith Gonzales a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, motiv pentru care a suportat deja o intervenţie de histerectomie totală.

Edith Gonzales, în vârstă de 51 de ani, a fost diagnosticată cu un cancer de col uterin în timp ce filma pentru cea mai nouă telenovelă, "Eva". Actriţa de origine mexicană a fost supusă unei histerectomii, i-a fost extirpat uterul în totalitate, inclusiv cervixul, trompele uterine şi ovarele. O apropiată a familiei povesteşte că actriţa încearcă să fie pozitivă, de dragul familiei sale.

Însă, după operație starea actriței s-a înrăutățit și pare decisă să ducă lupta singură. După ce situația s-a agravat, Edith Gonzalez și-a abandonat proiectele cinematografice și s-a izolat de familie.

"Edith a fost mereu puternică, dar acum chiar s-a deprimat complet. Şi–a trimis fiica să locuiască câeva zile cu tatăl ei, politicianul Santiago Creel", a spus aceasta, potrivit unica.md.

Gonzales este cunoscută pentru rolurile sale din telenovelele mexicane Deseo, Trampa Infernal, Senorita Justice, Rogelio, Salome. Actriţa este mamă a doi copii.

Mai multe articole despre:
telenovelă Edith Gonzales edith gonzalez