MENIU

De ce nu au fost invitați principesa Margareta și prințul Duda la nunta regală din UK

Nunta regala 2018

Nunta regală 2018. Există un motiv extrem de simplu pentru care nu au fost invitați principesa Margareta și prințul Duda la nunta regală din Marea Britanie.

Nunta regală 2018. Nu doar Familia Regală a României lipsește de la nunta regală. Niciun alt membru al vreunei case regale din lume, în afară de cea britanică, nu a primit invitație. Cu toate acestea, mirii vor avea 600 de invitați.

Nunta regală 2018. Chiar dacă nu vor participa la recepția ce va are loc sâmbătă la Castelul Windsor, Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu au ales un cadou de ispirație românească pentru prințul Harry și logodnica sa.

Nunta regală 2018. Aceștia au cumpărat bijuterii din aur alb, de 14 k, în valoare de 8.000 de lei, conform click.ro. Pentru prințul Harry au ales o pereche de butoni în valoare de 4000 de lei, iar pentru Meghan o pereche de cercei (1.300 de lei) şi o brăţară (2.800 de lei).

Nunta regală 2018. Bijuteriile au ca inspiraţie Coloana Infinitului, celebra sculptură a lui Constantin Brâncuşi. Casa Regală a ales aceste bijuterii ca un omagiu adus tradiţiilor şi folclorului românesc.

De ce apare cuvântul "sex" în noul titlu de noblețe al lui Meghan Markle

Mai multe articole despre:
Nunta regală 2018