MENIU

Nunta regală 2018. De ce este controversată data nunții?

Nunta regală are loc pe 19 mai 2018. Decizia cuplului de a se căsători într-o zi de sâmbătă este împotriva tradiției, deoarece nunțile regale au loc de obicei în zi lucrătoare.

Ducele și ducesa s-au căsătorit vineri, iar regina joi. Invitațiile de nuntă respectă tradiția regală și au fost făcute de Barnard Westwood. Ele vor fi imprimate cu cerneală de aur.

Va fi zi liberă pe 19 mai 2018?

Deși publicul a avut o zi liberă la nunta prințesei Diana cu Prințul Charles în 1981, în 2011 la căsătoria lui William cu Catherine Middleton, pe 19 mai fiind sâmbăta nu ar trebui să fie o problemă, mai ales că este o zi în care este program scurt de lucru.

Unde va avea loc nunta regală?

Căsătoria prințului Harry cu Markle va avea loc la Capela Sf George a castelului Windsor la ora 12. Regina a acordat permisiunea ca ceremonia să fie ținută la locul de rugăciune, unde sunt 800 de locuri, iar toate pregătirile de nuntă ce includ: servicii, muzica, florile, decorațiunile, recepția să fie plătite de familia regală. Costurile estimate pentru nunta regală se ridică la suma de aproximativ 32 de milioane de lire sterline.
Tortul regal de nuntă va fi făcut de Violet Bakery’s Claire, iar florile vor fi aranjate de Philippa Craddock.

Mai multe aici.