MENIU

Nunta Dragnea Jr // FABULOS! Unde va da Liviu Dragnea petrecerea de nuntă

Nunta Dragnea Jr // Stefan Valentin Dragnea (29 de ani), fiul lui Liviu Dragnea, se va însura cu Gina Alexandra. Cununia religioasă va avea loc duminică, la ora 17:30, la Biserica Sfântul Elefterie din București, iar petrecerea va începe la 19:30, la Palatul Snagov.

Nunta Dragnea Jr // Palatul Snagov a fost construit in anii '30 de catre Printul Nicolae, fratele mai mic al lui Carol al II-lea si extins foarte mult in anii '80 de familia Ceausescu.

Palatul Snagov, situat pe malul lacului Snagov, la 40km de Bucuresti, a devenit un amplu loc de celebrare al ceremoniilor de casatorie, botez si alte evenimente cotidiene, petreceri private, petreceri corporatiste, zile onomastice și de naștere, evenimente cultural si sociale precum: lansari de carte, lansari de disc, expozitii, licitatii, filmari etc.

Nunta Dragnea Jr // Palatul dispune de multiple săli de evenimente, de mai multe terase superbe unde cu usurința pot fi montate pentru ceremonii , mese cu umbrelute, corturi, în funcție de preferintele fiecarui client , de un hotel ce cu generozitate ofera opt apartamente cu doua camera si baie proprie.

Peluza, atractia naturii, destinata evenimentelor mari proportii, care se pot desfasoara în aer liber, pe pajistea special amenajata din incinta complexului Snagov.

Nunta Dragnea Jr // Prețurile sunt pe măsură: închirierea celor două mari săli costă peste 5.000 de euro, iar pajiștea din față, alți 3.000 de euro.

Potrivit informațiilor furnizate de apropiați ai familiei, pentru nunta lui Dragnea junior au fost rezervate atât interiorul, cât și exteriorul, pentru a evita să se suprapună cu vreo altă nuntă sau să împiedice eventuali „intruși”, jurnaliști sau paparazzi să se apropie, a informat libertatea.ro.