MENIU

Nunta de la Măciuca. George Simion a dezvăluit câți copii voia să aibă: „Ne făcusem planuri - 7” - De ce nu se fură mireasa

George Simion, nunta la Măciuca

Liderul AUR, George Simion, și aleasa sa, Ilinca, s-au căsătorit sâmbătă în fața preotului, în biserica improvizată special pentru cei doi. În comuna Măciuca au venit și sute de români din toată țara pentru a fi martori la eveniment și pentru a se distra. De la nunta lor nu au lipsit nici tradițiile, muzica populară și dansurile, iar zeci de bucătari au pregătit mâncarea pentru invitați și au încins grătare întinse pe sute de metri. George Simion a dezvăluit și unde vor fi în luna de miere, dar câți copii vor avea. În plus, cei doi proaspeți soți au anunțat că obiceiul de a fura mireasa nu va fi respectat. 

„De-abia am început Ne culcăm două, trei ore, apoi dimineata, de la 7, la ciorba de potroace.

E fenomenal. Nu rezistăm. Este un fenomen ciudat, vin oameni sa faca poze cu noi, e greu, rămânem fără aer, din cauza soarelui. (...)

E un restaurant aici, unde de sunt ai nostri, nu am apucat sa mergem, sper ca reusim pana la 7 dimineata”, a declarat George Simion, la Realitatea PLUS, de la Măciuca, unde a fost organizată nunta.

„Nu am reușit să numar darul”, a dezvăluit George Simion. 

„Multe icoane, diverse lucrate manual”, a adăugat soția acestuia - Ilinca.

„Mâine o să fie o zi interesanta, acum merg printre oameni, imi dau un cadou, nașul le strânge intr-o camera. (...) Nașii sunt oameni normali tineri antreprenori, am evitat foarte mult zona politică, publică”, a declarat George Simion, la Realitatea PLUS. 

„Mireasa nu se fură”, au anunțat prosapeții miri, George Simion și Ilinca Munteanu.

Întrebată când se fură mireasa, Ilinca Munteanu a spus că „nu se fură mireasa la AUR. A iesit foarte bine, ne distram”.

„Nu se fura, eu sunt cel mai bun paznic, o tin strans, până la 35 de ani nu am mai gasit o femeie ca ea si nu-i mai dau drumul”, a adăugat George Simion.

Despre incidentele petrecute în timpul nunții, George Simion a declarat, pentru Realitatea PLUS, că amenințarea cu bomba a fost special lansată de „dușmanii” săi politici.

„ Când stai 10 mii de oameni e normal sa se intample incidente. Nasa a lesinat. Amenintarea cu bomba  dinscornelile celor care nu ne vor in tara, în Parlament, nu ne vor la conducere, asta e”, a afirmat Simion.

George SImion a dezvăluit și unde își vor face luna de miere: „În Maramureș, în Săpânța...”.

Despre câți copii vor avea, George Simion a spus că au discutat și de 7.

„Noi ne facusem niste planuri. Câți ti-am zis ca vreau? 7... Negociasem intre 2-4, acum a zis Înalt Prea Sfința Sa că la al patrulea copil o sa vrea sa fie el naș.

Să dea Domnul sa fie cat mai multi , sănătoși”, a mai spus George Simion.

„Nu am vorbit cu Ilinca ce o să facem când o să apară primul copil”, a declarat G. Simion întrebat despre ce va face, dacă își va dona în continuare salariul.

„Un parlamentar are tot ce și-ar putea dori: chirie, diurnă. O să donez în continuare”, a mai precizat Simion. 

„Ne dorim să ramana ceva in urma nuntii noastre.

Am sădit un copac, am pus bazele unei bisericute. Poate facem un schit pentru maice. Din februarie vrem sa pornim un spital mobil. Cei care se indoiesc erau pesimisti si inainte de nunta noastra. E o vreme foarte frumaosa aici, cu trei zile inainte s-au oprit ploile. 

Vin rânduri - rânduri de vâlceni. E frumos”, a mai declarat George Simion, la Realitatea PLUS.