MENIU

"Nu știu ce o mai ține pe Gabriela Firea acolo"

Gabriela Firea

Anul 2018 a adus României câteva modificări legislative controversate, finalul acestui an nu a adus veşti bune nici din zona finanţelor iar de aproape o lună, ca un maxim al războiului de pe scena politică, preşedintele ţării tot schimbă replici acide cu primul ministru. 

2019 ne prinde sub atenta supraveghere a Bruxellesului, unde, ce ironie, ne vom afla la preşedinţia Consiliului UE vreme de şase luni.

Mizele anului următor sunt uriaşe pentru ţara noastră şi pentru o parte din politicienii ei. Unii se pregătesc să dea asaltul final împotriva statului de drept, forţând modificarea unor legi în beneficiul propriu sau al apropiaţilor săi. Alţii fac calcule complicate cu bugetul naţiunii, încercând să ne convingă că o ducem bine chiar dacă realitatea imediată ne arată contrariul.

La 100 de existenţă, statul român trebuie să facă faţă unor provocări externe complicate, evenimente care ne vor modela viitorul pentru următoarea sută de ani. Vor fi conducătorii noştri în stare să se ridice la înălţimea aşteptărilor?

Astrologul Cristina Demetrescu a venit în platoul emisiunii Talk News, moderată de Denise Rifai, și a explicat ce aduce anul 2019 pentru politicieni. Al patrulea pe listă, Gabriela Firea.

"In momentul in care Saturnul Gabrielei Firea a cazut, a cazut si ea. Recupereaza prin faptul ca are destin culminant pe zodia dumneaei, pe casa carierei. Deci, a recuperat din imagine, prin atitudine. 

Din nefericire, este razboiul intre ascendent si zodia ei, care inseamna sa faca ceea ce simte si ceea ce isi doreste. Gabriela Firea are destinul in Capricorn, care este destin politic si Balanta, care inseamna sa joci cum iti canta altii, ceea se s-a intamplat pana acum. 

Destinul culminant pe cariera si pe zodia ei o salveaza pentru viitoare miscari politice. Inca o mai tine... Nu stiu ce o mai tine acolo. Ceva o tine, dar cred ca este mai mult impotriva simtirii. Nu am spus a vointei, ci a simtirii. Este foarte greu pentru un Rac sa faca impotriva simtirii, dar asta este viata, si-a asumat. Este un conflict interior. pe care, la momentul acesta, il plateste", a explicat astrologul la Realitatea TV.

Mai multe articole despre:
horoscop Gabriela Firea horoscop 2019