MENIU

Nu le mai arde de glume! Buzdugan şi Morar au fost daţi în judecată

Lovitură dură pentru Daniel Buzdugan şi Mihai Morar. Judecătorii au admis cererea făcută de blogger-ul clujean Radu Valentin Băzăvan, care îi acuză că i-au furat poantele.

Cei doi oameni de radio au fost daţi pe mâna procurorilor şi sunt cercetaţi penal pentru infracţiuni pedepsite cu până la 4 ani de închisoare, scrie Click.ro.

Nu le mai arde de glume! Daniel Buzdugan (41 de ani) şi Mihai Morar (34 de ani) au primit, luni (25 ianuarie), o veste teribilă în cazul plângerii făcute de Radu Valentin Băzăvan, la Judecătoria Sectorului 1. Dosarul, care fusese clasat anul trecut, va fi trimis procurorilor pentru a se începe urmărirea cu privire la săvârşirea infracţiunilor prevăzute de art. 139 ind. 8 şi art. 140 alin. 1 lit. d şi f din Legea 8/1996, care prevede drepturile de autor.

”Dosarul a ajuns la Poliţie şi la procurori. S-a început oficial urmărirea penală şi au calitatea de suspecţi. Se fac cercetări în continuare”,  a precizat, pentru Click!, avocatul lui Băzăvan, Cosmin Suciu.  Iar asta la patru ani de când blogger-ul clujean se zbate să dovedească faptul că Buzdugan şi Morar i-ar fi preluat un articol, “Sloganele judeţelor din România”, de pe pagina sa de Internet, groparu.ro. “Las justiţia să-şi facă treaba. Nu am simţit de la ei că s-ar căi vreun pic pentru ce au făcut. Poate sperau că e o joacă de copii. Dar, să ai o urmărire penală pe numele tău nu e prea comod”, ne-a declarat Băzăvan.

Mai multe articole despre:
Mihai Morar Radio Zu daniel buzdugan proces penal