MENIU

Noutatea incredibilă adusă de viitorul smartphone Samsung Galaxy S6

Samsung va dota cea de-a sasea generatie a smartphone-ului Galaxy S cu un nou modem care ii va permite sa navigheze pe internet cu viteze de pana la 450 Mbps! Informatia apare in publicatia sud-coreeana Naver, care citeaza surse din cadrul companiei.

Noul modem dezvoltat de Samsung, din categoria tri-band LTE Cat. 10, va lucra impreuna cu procesoarele Exynos. In prezent, Samsung foloseste pe telefoanele sale de top standardul LTE Cat. 6 , care aduce viteze de pana la 300Mbps, relatează GadgetReport.ro

Mica mare problema este ca aceasta facilitate ar putea fi inutila o perioada, atata timp cat operatorii de telefonie si date nu asigura asemenea viteze de transfer.

Potrivit BGR, operatorul sud-coreean LG U+ este singurul care testeaza in prezent o conexiune 4G+ cu viteze de pana la 450 Mps.

GadgetReport.ro relata recent ca noul smartphone Galaxy S6, ce va fi lansat in primavara anului viitor, ar putea veni cu o formă similară modelului S5, principala diferenţă urmând să o reprezinte ecranul, un display de 5,2 inchi super amoled cu rezolutia 2K, acoperit cu sticlă incasabilă.

Ce alte noutati va aduce Galaxy S5, aflati de pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
Samsung GadgetReport.ro galaxy S6