MENIU

Nouă semne că vei avea o viață scurtă

Nouă semne că vei avea o viață scurtă

Vrei, nu vrei, conștientizezi sau nu, trupul tău intră într-un proces de degradare care nu începe la vârsta înaintată a bătrâneții, ci chiar din primele clipe de viață. Cu toate acestea, sunt factori care perturbă și mai tare acest proces și care ne pot decide o durată mai scurtă a vieții.

Descoperă în continuare semnele care ne comunică devastator că vom avea o viață scurtă. Alegem să renunțăm la atitudinea fatalistă și să le recunoaștem existența, mizând însă și pe o alimentație sănătoasă, pe echilibru și sport, pentru a le contracara din efectele nocive. Nu te considera dinainte condamnată și luptă pentru a demonstra acestor semne că se înșală!

Părinții sau bunicii tăi au murit de tineri

În cazul în care nu au fost răpuși de un accident, ci au decedat din cauze naturale sau din boli ce pot fi transmise genetic, predecesorii tăi pot avea un cuvânt greu de spus în durata ta de viață. Specialiștii sunt de părere că genele au o importanță de 25% în longevitatea noastră: privește însă partea pozitivă, anume că încă mai ai la îndemână 75% șanse pentru a depăși cu mult anii pe care studiile preconizează că îi vei trăi.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.