MENIU

Noua găselniță a PSD: premii de excelenţă pentru elevii medaliaţi la olimpiadele internaţionale şi profesorii lor. Anunțul ministrului Budăi

Marius Budăi, ministrul Muncii

Ministrul Muncii Marius Budăi a anunțat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Neptun, că PSD va propune partenerilor din coaliţia de guvernare acordarea unor premii de excelenţă pentru elevii care au obţinut medalii la olimpiadele internaţionale şi pentru profesorii lor.

Potrivit ministrului, elevii care obţin medalia de aur ar urma să primească un premiu de 10.000 de euro, cei care obţin argintul 8.000 de euro, iar cei care iau bronzul 5.000 de euro.

Nu au fost uitați nici profesorii. Astfel, dascălii care pregătesc medaliaţii la olimpiadele şcolare internaţionale ar urma să beneficieze de premii ale căror sume vriază între 2.500, 4.000 şi 5.000 de euro.

"O altă măsură extrem de importantă şi la care ţinem foarte mult şi pe care o vom pune pe masa de lucru a partenerilor de coaliţie va fi acordarea unor premii de excelenţă pentru elevii şi profesorii care au obţinut medalii la olimpiadele internaţionale", a afirmat Budăi, citat de Agerpres.