MENIU

Noua găselniță pentru smartphone: abțibilduri 3D cu NFC

Multe din smartphone-urile cu Android nu au un buton fizic pentru Home și, chiar dacă se reduc astfel costurile și posibilitatea de defectare a acestor butoane, uneori e nevoie de mai mult decât feedback-ul prin vibrații.

Dimple este soluția pentru acele smartphone-uri fără butoane fizice Home, chiar și pentru cei care doresc o customizare mai ridicată a opțiunilor pe butoane amplasate diferit față de cum le-a gândit producătorul. Partea frumoasă este că nu necesită nici un fel de modificări permanente asupra smartphone-ului.

Folosind NFC, se poate amplasa cu un adeziv pe orice zonă și în orice poziție pe dispozitiv și nu consumă nici energie de la acesta. Fiecare dintre cele 4 butoane are un ID dedicat, astfel pot fi personalizate individual, iar aplicația dedicată le poate diferenția atunci când sunt apăsate.

Desigur, există și o serie de mici impedimente: smartphone-urile fără NFC nu se pot folosi de utilitatea acestor butoane, iar aici sunt incluse și iPhone-urile sau noul HTC One M8. Citeste mai mult pe playtech.ro.