MENIU

Nouă alimente care te scapă rapid de burtă

<p>Nu ai cum să slăbeşti dacă nu te hidratezi corect. Iată c&acirc;tă apă trebuie să bei zilnic</p>

Nu mai sunt multe zile si vei pleca in vacanta. Ai cumparat creme de protectie, carti si reviste, lista pentru bagaje este gata, iar biletele de avion sunt rezervate. Totul este perfect, mai putin silueta ta.

Daca te recunosti in acest scenariu si ai vrea sa scapi, ca prin minune, de colaceii inestetici de pe burta, atunci trebuie sa citesti acest material. Afla care sunt alimentele care te ajuta sa arzi grasimea si incearca, pe cat posibil, sa le introduci in dieta ta inainte sa pleci in vacanta.

1. Oua

Ouale sunt alimentele perfecte pentru persoanele care vor sa slabeasca. Sunt bogate in proteine, de aceea iti ofera senzatie de satietate si asta cu doar 78 de calorii. Daca iti incepi ziua cu acest aliment, vei putea reduce numarul caloriilor cu peste 300 in fiecare zi si vei slabi vizibil, fara sa te infometezi.

2. Ciocolata neagra

Cercetatorii de la Universitatea din Copenhaga au descoperit, contrar opiniei comune, ca ciocolata te poate ajuta sa slabesti. Bineinteles, nu cea cu lapte si creme. Insa, ciocolata neagra pare sa fie perfecta pentru silueta, dar si pentru sanatate si asta pentru ca reduce pofta de dulciuri. Mare atentie: 30 de grame de ciocolata neagra contin 170 de calorii. Tocmai de aceea este indicat sa o consumi in cantitati moderate, scrie ele.ro.