MENIU

Nokia, prima reclamă după achiziţia de către Microsoft

,,Not like everyone else” (Nu ca toată lumea) este sloganul primei reclame la dispozitive Nokia după achiziţia de către Microsoft.

Deşi am o pasiune pentru reclame, nu respectiva afinitate a stat la baza interesului meu pentru prima reclamă Nokia realizată de Microsoft.

Nokia a fost achiziţionată recent de către compania fondată de Bill Gates şi toate procedurile respective au fost finalizate abia săptămâna trecută. Pentru a celebra schimbarea patronatului şi pentru a încerca, mai mult sau mai puţin, să justifice investiţia de câteva miliarde de dolari, Microsoft tocmai a publicat o reclamă. Ca o mică lecţie de istorie, aceasta este prima reclamă Nokia realizată de vreodată de compania americană la telefoane, fără a pune neapărat accent pe sistemul Windows Phone.
Clipul ,,Not Like Everyone Else” încearcă într-o oarecare măsură să reinventeze modul în care trebuie privite telefoanele Nokia. Deşi este evident pentru toată lumea că aceste dispozitive cu WP8 sunt disponibile în mult mai multe culori decât au în portofoliu Apple, Samsung sau HTC, modul în care se insistă pe această particularitate este unul discret. Ideea de bază este simplă. Culorile vii nu sunt pentru toată lumea, dar fac o treabă foarte bună în a vă face să vă simţiţi diferit, original. Dintr-un punct de vedere, culorile alb, negru şi argintiu au devenit banale şi plictisitoare, chiar dacă pot fi clasificate ca fiind business. Citeste mai mult pe playtech.ro.