MENIU

Noile modele Samsung. Când ajung în România şi cât vor costa

Samsung a prezentat în cadrul unui eveniment la Barcelona noile Galaxy S7, dar şi tehnologie pentru realitate virtuală, în încercarea de a revitaliza linia de smartphone-uri premium şi de a recâştiga teren în faţa rivalului Apple, potrivit Bloomberg.

Noile telefoane vor fi puse la vânzare începând din 11 martie şi dispun de ecrane de 5,1 inci (13 centimetri), cu o variantă mai mare, de 5,5 inci (14 centimetri) în cazul modelelor Edge. Smartphone-urile sunt echipate cu procesoarele Exynos sau Qualcomm, produse de Samsung.

Chiar dacă noile telefoane arată aproape la fel ca linia S6, Samsung a decis să readucă slot-ul pentru card de memorie şi să introducă o baterie cu o capacitate mai ridicată.

Perioada precomenzilor a început pentru Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge duminică seara.

Pentru a recâştiga clienţi, Samsung a păstrat din caracteristicile modelelor de anul trecut şi a remediat punctele slabe ale precedentelor modele şi a evidenţiat potenţialul într-un viitoare boom al tehnologiei realităţii virtuale. Pe o piaţă a smartphone-urilor în stagnare, grupul sud-coreean are nevoie de un produs de succes, după ce S6 nu a reuşit să atingă obiexctivele record preconizate.

Preţurile de vânzare depind de operatorii telecom, însă telefoanele S7 vor costa probabil cât a costat S6 anul trecut, a declarat directorul pentru marketing de produs al Samsung, Drew Blackard. Unii operatori telecom ar putea include şi o cască Gear VR cu smartphone-urile S7, a informat Samsung, fără să detalieze.

Vodafone România a anunţat că Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge sunt disponibile pentru precomandă pe site-ul companiei, precum şi în reţeaua de magazine proprii şi în reţeaua partenerilor.

Articolul integral pe Mediafax.ro.

SamsunG Gear 360, camera recomandată de fondatorul Facebook

 

Samsung Galaxy S7 şi Samsung Galaxy S7 Edge au fost lansate

Imaginea postată de Mark Zuckerberg pe Facebook este ușor terifiantă

 

LG G5 a fost lansat. IMAGINI SPECTACULOASE cu noul model