MENIU

Noi slujim, nu gândim. Florin Iordache pregătește amendament pentru vitamina D

Coaliția PSD-ALDE se pregătește pentru depunerea de amendamente la Legea Bugetului, a afirmat sâmbătă deputatul Florin Iordache.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a solicitat în urmă cu o săptămână modificarea bugetelor serviciilor de informații în sensul de a le diminua și a da banii pentru sănătatea copiilor, de exemplu pentru vitamina D.

Deși a fost criticat dur și ironizat pentru afirmația demagogică și nesusținută de realitate, acum deputatul Florin Iordache vrea să insereze și banii pentru vitamina D în lista de amendamente pe care le-ar putea depune PSD la Legea Bugetului:

"Luăm în calcul și depunerea unui astfel de amendament. Dacă vor fi diminuate bugetele vor fi distribuite sume suplimentare Ministerului Sănătății, respectiv pentru Vitamina D, pentru toți copiii din România. Dar ăsta nu este singurul amendament. Și noi, și colegii de coaliție putem depune amendamente fiecare în sectorul în care consideră că poate fi amendat bugetul de stat. Până luni la ora 12 se pot depune amendamente. Nu avem o decizie de a depune într-un sens sau altul amendamente, dar toată lumea poate depune până luni la ora 12", a precizat Florin Iordache la Realitatea TV.

Deputatul PSD a mai spus că Ordonanța pe recursul în anulare va fi dată cât de curând:

"Ordonanța trebuie adoptată de Guvern. Eu am avut o discuție cu colegii mei. Termen rezonabil înseamnă... să zicem 3 zile de la revocare și maximum 5-7 zile la numirea unui membru al guvernului. Fac referire la Legea 90. Vom avea discuția pe acest subiect la începutul săptămânii viitoare", a mai precizat Florin Iordache.

Mai multe articole despre:
florin iordache