MENIU

Noi proteste la ușa Ministerului Finanțelor. Calendarul pichetărilor include sediul celor mai importante instituții din stat

Protest sindicate în fața Ministerului Finanțelor

E protest, pentru a doua zi la rând, în fața Ministerului de Finanțe. Sindicaliștii au venit din nou la ușa lui Alexandru Nazare să-și spună nemulțumirile. Sunt indignați de faptul că veniturile le-au fost înghețate și spun că își doresc un trai decent, dar și aplicarea legii, relatează Realitatea PLUS. 

Câteva zeci de persoane sunt adunate în fața Ministerului Finațelor din Capitală. Vorbim dspre sindicaliști din domenii cheie, cum ar fi cei din Poliție, Administrație, Asistență socială, dar sunt și oameni acre lucrează în penitenciare sau în domeniul sportului. 

Oamenii sunt extrem de nemulțumiți, așa că au venit cu mesaje scrise pe pancarte și vuvuzele. Aceștia își strigă nemulțumirile în fața instituției, fiind revoltați din cauza măsurilor de austeritate luate de autorități, de faptul că salariul minim a crecut cu doar 41 de lei, dar și pentru că  salariile au fost înghețate la nivelul celor din 2020.

Oamenii spun că nimeni nu i-a primit până acum la discuții, tocmai de aceea săptămâna viitoare vor să pichete Parlamentul, Guvernul, dar și Administrația Prezidențială.