MENIU

NOI modele ale declarației pe propria răspundere, VALABILE de DUMINICĂ - DESCARCĂ AICI

Noi restricții de circulație intră vineri în vigoare

Noi modele ale declarației pe propria răspundere au fost puse la dispoziție de autorități în contextul în care duminică, 28 martie, intră în vigoare alte restricții de circulație. 

Carantina de noapte este impusă, la nivel național, între orele 22:00 și 05:00.

DESCARCĂ AICI modelul de declarație pe proprie răspundere și AICI modelul de adeverință pentru angajator (ora 22:00)

Noile restricții prevăd că, în localitățile în care rata de infectare va depăși 7,5 cazuri de Covid-19 la mia de locuitori, va fi interzisă circulația în afara locuinței după ora 20:00, cu două ore mai devreme față de restul localităților. Măsura se va aplica și în localitățile în care incidența depășește 4 cazuri la mia de locuitori, însă doar în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

De asemenea, magazinele vor fi închise de la ora 18:00 de vineri până duminică inclusiv în localitățile cu o rată de infectare mai mare de 4 la mia de locuitori, iar acolo unde incidența depășește 7,5 cazuri la mie, măsura se va aplica pe tot parcursul săptămânii.

DESCARCĂ AICI modelul de declarație pe proprie răspundere și AICI modelul de adeverință pentru angajator (ora 20:00)

Citește și: ”Raed Arafat, despre „semi-carantină” în România: „În weekend circulația va fi permisă până la 20.00, iar operatorii economici vor funcționa până la 18:00” - Noile RESTRICȚII oficiale - HOTĂRÂRE”