MENIU

Noi informaţii despre starea lui Gabriel Cotabiţă. După șase zile de comă, a dat primele semne

<p>Noi informaţii despre starea lui Gabriel Cotabiţă.</p>

Gabriel Cotabiţă a stat şase zile conectat la aparate, iar, miercuri, medicii spuneau că bătălia pentru viaţa lui n-ar fi încă pierdută deoarece pacientul ar fi demonstrat că avea încă reflexe.

Extrem de reţinuţi în a da informaţii despre starea pacientului Gabriel Cotabiţă, medicii de la Spitalul de Urgenţă au făcut până acum tot posibilul să-l salveze. Conform unor surse din spital şi în ciuda pronosticurilor dezastruoase care s-au vehiculat, ieri, existau, se pare, speranţe pentru solist, deoarece, la unul dintre controalele medicale, acesta ar fi avut reflexe, ceea ce presupunea activitate cerebrală.

“Are reflexe slabe, dar faptul că ele există arată că mai sunt speranţe pentru viaţa lui. Confirmă astfel existenţa impulsurilor electrice în creier. Nu este în moarte cerebrală. Se află de şase zile în comă. După ce vor fi oprite aparatele, s-ar putea vedea reacţia organismului”, spunea, miercuri, pentru Libertatea, o sursă din rândul personalului medical, care a intrat în contact cu echipa care îl monitorizează permanent pe Cotabiţă.

Ipoteză de necrezut în cazul lui Gabriel Cotabiţă. Ce anume i-a afectat inima atât de tare

Gabriel Cotabiţă are grave leziuni cerebrale. Medicii au stabilit acest lucru, după ce i-au făcut un nou RMN.

Potrivit specialiştilor, astfel de leziuni apar în urma privării creierului de oxigen. Cotabiţă este internat de vineri, la secţia de terapie intensivă a Spitalului Floreasca.

Gabriel Cotabiţă slăbise extrem de mult! Avea mai puţin de 60 de kilograme când a suferit accidentul

Artistul a fost găsit inconştient în sala de sport a unui hotel din Capitală. Cântăreţul are 59 de ani.

Potrivit unor surse, el ar fi ţinut o dietă. Familia lui a refuzat să dea declaraţii despre starea lui de sănătate. Una dintre fiicele lui a scris pe Facebook că le mulţumeşte medicilor şi că doar ei pot da detalii despre starea lui de sănătate.

Mai multe articole despre:
comă Gabriel Cotabiţă