MENIU

Noi detalii șocante despre băiatul de 9 ani, UCIS în Belgia: pe cine dă vina CRIMINALUL

Crimă Belgia/ Captură video

Noi detalii revoltătoare apar în cazul băiatului de 9 ani ucis de tatăl vitreg în Belgia. Bărbatul insistă că nu are nicio legătură cu moartea băiatului, ba chiar dă acum vina pe mama copilului. Suspectul va rămâne în închisoare cel puțin încă o lună. Urmează informații cu un puternic impact emoțional. 

În fața anchetatorilor, cei doi, mama copilului și tatăl vitreg suspectat de crimă, se acuză reciproc. Românul de 34 de ani, care a fost extrădat din Olanda în Belgia, insistă că nu are nicio legătură cu moartea băiatului de 9 ani. Instanța a decis însă recent că acesta va rămâne în închisoare cel puțin încă o lună. Ioana, mama băiețelului, a fost și ea arestată la scurtă vreme după descoperirea cadavrului.

Timp de aproape trei luni, mama şi tatăl vitreg al copilului au ascuns crima. De când a fost luat din ţară, bunicii l-au mai văzut o singură dată pe Raul, printr-un apel video, în noiembrie anul trecut. Dispariția sa a ieșit la iveală abia după ce unii membri ai familiei din Germania au fost alertați printr-un mesaj tulburător.

Băiatul UCIS în Belgia de părinți a intuit pericolul: "Nu mă lăsa, că mama mă omoară!" Primele declarații ale bunicilor băiatului - Mărturii cutremurătoare

Un martor cheie al acestui caz este însă sora lui Raul. Fata de 13 ani l-a indicat drept vinovat pe tatăl vitreg și a povestit că băiatul a fost agresat de mai multe ori de individ. Fata este în prezent îngrijită de rudele mamei din străinătate.

Familia strânge acum bani ca să poată aduce şi înmormânta în România trupul celui mic. Între timp, mama rămâne în arest în Belgia, acuzată de agresiune și complicitate la omor. 

Mai multe articole despre:
baiat baiat ucis belgia criminal