MENIU

Câți români s-au rănit cu artificiile de Revelion. Noapte grea la Ambulanța București

Ca în fiecare an, noaptea de Revelion este extrem de solicitantă și pentru echipajele de ambulanță. Mulți români exagerează cu mâncarea și băutura în noaptea dintre ani și apelează la 112.

Managerul Ambulanţei Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu a declarat la Realitatea TV că noaptea de Revelion nu a diferit prea mult față de cea de anul trecut: au fost înregistrate 612 apeluri la 112, dintre care 463 au fost urgențe de cod roșu și galben:

"A fost o noapte grea, ca de obicei, la Unitățile de primiri urgențe. Un număr de 612 persoane au avut nevoie de ambulanță, 463 au prezentat urgențe de cod rosu și galben. Dintre acestea, 88 de persoane se aflau în locații publice, dar au fost și 5 accidente auto, iar 3 doamne au apelat la 112 pentru naștere", a declarat la Realitatea TV ALIS GRASU, manager Ambulanţa Bucureşti-Ilfov.

Potrivit acesteia, au avut loc 8 accidente minore prin fololosirea incorectă a artificiilor, 13 traumatisme minore prin agresiune.

Cele 612 pers care au avut nevoie de ambulanță au prezentat aceeași cazuistica ca și în zilele obisnuite. "Suntem cam la același nivel cu anul 2017,  nu sunt diferențe față de noaptea de Revelion de anul trecut", a explicat managerul Ambulanței.

Mai multe articole despre:
2018 anul 2018