MENIU

Adevărul despre femeile nimfomane. Nu vrei să ştii prin ce situaţii trec!

Nimfomane, femei dependente de sex

Nimfomania sau hipersexualitatea reprezinta dorinta nestavilita de a face sex. Termenul se foloseste numai in cazul femeilor niciodata satisfacute din punct de vedere sexual, dependente de relatiile intime.

Femeia nimfomana nu este neaparat o femeie cu o pofta sexuala foarte mare, ci mai degraba o femeie permanent nesatisfacuta din punct de vedere sexual, care incearca sa vindece aceasta "deficienta" prin cresterea raporturilor sexuale, in cautarea placerii supreme. Singurul tratament pentru nimfomanie constă în vizita la psiholog sau chiar psihiatru.

Din pacate, nimfomania este o boala psihica (nu fizica!) care se manifesta prin dorinta sexuala exacerbata a unei femei si nevoia stringenta de sex, astfel ca o femeie nimfomana nu va fi niciodata satisfacuta pe deplin din punct de vedere sexual.

Ea va atinge greu orgasmul si nu va reusi niciodata sa isi descatuseze pe deplin energia sexuala, fiind mereu convinsa ca o partida de sex poate fi din ce in ce mai buna, insa nu are rabdarea necesara sa se obisnuiasca cu un anumit partener.

Chiar daca uneori poate fi distractiva, nimfomania are si o latura intunecata, ca orice alta dependenta. Asta pentru ca duce la relatii sexuale de incontrolabile, promiscue, neprotejate, cu consecinte fatale.

Eşti femeie şi te îngrijorează libidoul tău crescut?

Dorinta sexuala puternica, intensa sau chiar foarte intensa nu este similara obligatoriu cu nimfomania, pentru ca iti poti dori sa faci dragoste de mai multe ori pe zi fara sa fi nimfomana.

Iata aici cateva semne care dau de gol pe cineva care suferă de nimfomanie:

- Aduce mereu în discuţie teme sexuale şi flirtează subtil cu ei pentru a-ţi asigura o portiţă deschisă

- Adoră sa fie in centrul atentiei, este un veritabil magnet pentru barbati, pentru ca simte ca nu îi este suficienta atentia unui singur barbat

- Vorbește mereu despre minusurile prietenuluisau soțului. Nu poate păstra o relaţie prea mult timp pentru că se loveşte de aceeaşi problemă: monogamia! Pur şi simplu nu se poţi abţine, astfel încât să facă sex cu o singură persoană.

- Oricât de multe escapade sexuale trăieşte, nimfomana nu se simţi niciodată pe deplin satisfăcută. Simte nevoie mereu de altceva şi altcineva. Prin sex caută atenţia celui de lângă ea, iar odată ce o primeşte își dai seama că nu asta își dorea.

Mai multe articole despre:
sex nimfomană nimfomane femeii nimfomane