MENIU

Nimeni nu crede că e natural! Imaginile cu o viitoare mămică, virale pe internet: 5 dintr-o lovitură

Puține mame ajung să aducă pe lume gemeni, dar și mai puține ajung să nască tripleți, cvadrupleți și, cu atât mai puțin - cvintupleți, mai ales dacă nu au urmat nicio intervenţie de fertilizare. Mămica pe care o veți cunoaște mai jos poartă sub inimă alte 5 inimi mai mici.

Puţini dintre cei care admiră o fotografie cu Kimberly Tucci ştiu că tânăra va deveni mama de cvintupleţi. E greu de crezut că australianca poartă în pântecele ei 5 bebeluși!

Kimberly se află în a 25-a săptămână de sarcină, însă nu încetează să ne convingă de faptul că încă mai poate arăta ca o zeiță.

Viitoarea mamă a fost surprinsă în fotografii de Erin Hoskins. Fotografa, însă, a fost constrânsă de timp, pentru că eroina putea fi internată la spital în orice moment.

Așadar, tot această fotografă va realiza și primele fotografii cu cvintupleții, în primele lor zile de la venirea pe lume.

La scurt timp după ce a aflat că așteaptă 5 copii, australianca a creat pagina de Facebook „Surprised by Five”, acolo unde a mărturisit că a intuit oarecum noutatea: „Am fost pregătită pentru gemeni, dar pentru nimic în lume nu am fost pregătită de ceea ce aveam să aflu”, mai spune mama.

Tucci va aduce pe lume 4 fete și un băiat perfect sănătoși.

Sursa: ea.md.

Mai multe articole despre:
sarcină cvintupleţi kimberly tucci erin hoskins