MENIU

Nicușor Dan: „Vom include în actualul buget banii necesari pentru finalizarea primului bloc de locuințe sociale din Prelungirea Ghencea”

Nicusor Dan/sursa foto: INQUAM

Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, a avut o discuție cu reprezentanții ONG-urilor și i-a asigurat pe aceștia că există un consens USR-PLUS, PMP și PNL în Consiliul General, în ceea ce privește alocarea de fonduri pentru lucrările la locuinţele sociale din Prelungirea Ghencea. Informația a fost oferită într-o postare pe pagina oficială de Facebook a edilului.

Nicușor Dan: „Am discutat astăzi cu reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale, care au solicitat ca lucrările la blocurile de locuințe sociale din Prelungirea Ghencea să continue.

Le-am confirmat faptul că este deja agreat împreună cu consilierii USR PLUS, PNL și PMP că vor fi alocați bani pentru aceste locuințe. Vom include în actualul buget banii necesari pentru finalizarea primului bloc de locuințe sociale din Prelungirea Ghencea.”

Banii vor fi incluși în bugetul ce va fi publicat săptămâna viitoare, a mai spus edilul Capitalei.

Nicușor Dan: „Săptămâna viitoare va fi publicat bugetul în forma actualizată. Odată cu votul consilierilor din cadrul Consiliului General al Municipiului București, cei care încă din septembrie 2020 au primit repartiții în acest bloc vor avea certitudinea că în cel mai scurt timp vor beneficia de aceste locuințe.”

Mai multe articole despre:
Nicusor Dan locuinte sociale