MENIU

Nicușor Dan și Alexandru Rafila, față în față la Guvern - Premierul Nicolae Ciucă i-a convocat urgent la Palatul Victoria

Premierul Nicolae Ciucă Foto: INQUAM/Octav Ganea

Premierul Nicolae Ciucă, activitate la foc continuu la Guvern! Sâmbătă i-a convocat pe ministrul Sănătății și pe primarul general la Palatul Victoria. Ce decizii urgente sunt pe masa șefului Guvernului.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă se va întâlni, sâmbătă, 27 noiembrie, cu primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, la Palatul Victoria, la ora 10.00, potrivit anunțului făcut de Guvern.

Nu se știe însă dacă Nicușor Dan va putea intra în clădirea Guvernului. Reamintim că la începutul lunii, pe 4 noiembrie, nu a fost lăsat să intre pentru că nu avea certificatul verde, nefiind vaccinat împotriva COVID-19. Întâlnirea cu premierul interimar Florin Cîțu pe tema facturilor enorme și al prețului gigacaloriei a fost mutată atunci de la Guvern la sediul PNL. La acel moment, potrivit măsurilor în vigoare, era interzisă intrarea în instituțiile publice a persoanelor care nu sunt angajate în instituția respectivă și care nu sunt vaccinate, trecute prin boală în ultimele 180 de zile sau cu test negativ este interzisă potrivit ultimelor restricții.

Premierul Nicolae Ciucă l-a convocat sâmbătă, 27 noiembrie, și pe ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, la Palatul Victoria. 

Întâlnirea de lucru cu ministrul Sănătăţii este programată să se desfăşoare, imediat după cea cu Nicușor Dan, începând de la ora 11.00 la sediul Guvernului.