MENIU

Nicușor Constantinescu, o nouă scrisoare din Statele Unite

<p>Nicușor Constantinescu </p>

În loc să-şi vadă de sănătate, Nicuşor Constantinescu trimite presei scrisori din Statele Unite, de acolo unde se tratează de cancer. După ce ieri a fost făcut publică motivaţia emiterii mandatului de arestare preventivă, astăzi au apărut şi primele reacţii ale preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa.

Balonul DNA, mandatul de arestare preventivă emis împotriva mea s-a spart şi dezumflat marţi 27 august 2014!!! […] Motivaţia “ZDROBITOARE” o reprezintă afirmaţia “VERBALĂ” a procurorului DNA, privind existenţa unui filmuleţ de 10 secunde “ÎN MEDIUL VIRTUAL”.

Aşa îşi începe Nicuşor Constantinescu scrisoarea către presă. Imaginile la care face referire au fost filmate la începutul lunii iulie în New York de către un român stabilit acolo. Şeful Consiliului Judeţean Constanţa, care susţinea că este bolnav şi netransportabil, apărea fumând pe terasa unui restaurant.

Singura motivaţie este reprezentată de câteva imagini, trunchiate, nedatate, realizate de un autor necunoscut, care mă prezintă pe mine, stând pe o bancă Şi apoi parcurgând cu greu câţiva pași, spre o mașină, îşi continuă Constantinescu scrisoarea.

De asemenea, el susţine că aceeaşi probă a fost declarată nelegală la începutul lunii august şi tot atunci a fost anulat şi controlul judiciar.

Controlul judiciar, care în opinia DNA ar fi fost încălcat de mine, prin neîntoarcerea în România, argument ce stă la baza cererii emiterii mandatului de arestare preventivă, NU MAI EXISTA ÎN MOMENTUL APROBĂRII ACESTUIA, în mod logic neputându-se emite un mandat de arestare preventivă, pentru încălcarea unui control judiciar anulat anterior.

De când este plecat în Statele Unite pe internet au apărut mai multe fotografii dar și o filmare cu Nicuşor Constantinescu. În unele imagini fuma, în altele făcea cumpărături în mall. De fiecare dată însă, preşedintele CJ a susţinut că nu se poate întoarce în România pentru că sănătatea nu-i permite şi a depus la dosar mai multe documente medicale.

Mai multe articole despre:
sănătate Nicuşor Constantinescu scrisori