MENIU

Nicu Alifantis, mesaj emoționant la un an de la moartea lui Ion Caramitru

Renumitul muzician Nicu Alifantis a transmis un mesaj emoționat cu ocazia împlinirii unui an de la moartea marelului actor Ion Caramitru, fost director al Teatrului Național București.

"UNITER trebuie să meargă mai departe. Și va merge! GALELE UNITER trebuie să-și urmeze cursul așa cum ți-ai dorit ani la rând. Și așa se va-ntâmpla!
 
TEATRUL NAȚIONAL trebuie să rămană în conștiinta noastră, TEATRUL acestei Natiuni și nimeni nu va darâma acest Templu, te asigur!
 
POEZIA ROMÂNEASCĂ trebuie să se facă auzită în cele mai adânci forme ale expresiei și existenței sale și am convingerea că vei slobozi pe pământ îngeri cu voci diafane care să-ți facă auzită vrerea.
 
Da, domnule Caramitru, cred ca spiritul domniei tale va veghea Teatrul si Poezia Românească să nu se prăpădească în această lume atât de ciudată. Respect, Domnule!", a scris Nicu Alifantis pe Facebook.
 
Ion Caramnitru a murit în data de 5 septembrie anul trecut, la vârstă de 79 de ani, la Spitalul Elias din Capitală, unde era internat. Se pare că decesul său a fost provocat de o infecție. În aceeași zi a murit și la același spital a murit, cu câteva ore înainte, Ivan Pataichin, cel mai mare canotor român.
 
Mai multe articole despre:
ion caramitru nicu alifantis teatrul national