MENIU

Nicolae Ciucă, despre campania de imunizare anti-Covid: "Din 5 aprilie vor fi deschise 15 noi centre de vaccinare"

Campania de vaccinare antiCovid

Din 5 aprilie, în România vor fi deschise 15 noi centre de vaccinare, în interiorul cărora un flux va fi destinat militarilor şi trei, pentru civili. Anunțul a fost făcut, în urmă cu scurt timp, de ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă a resimţit un conflict între Ministerul Sănătăţii (MS) şi Ministerul Apărării Naţionale (MApN), respectiv ministrul Vlad Voiculescu şi Valeriu Gheorghiţă, în contextul desfăşurării campaniei de vaccinare ANTI-covid, Ciucă a răspuns: "Nu, nici pe departe".

"În tot ansamblul ăsta de activităţi nu am stat să urmărim partea de conflict personal. Şi nici nu cred că a fost un conflict personal. Cred că sunt amândoi suficient de tineri şi suficient de inteligenţi să poată să aibă un dialog profesional", a afrimat ministrul, la un post TV.

"Probabil la început lumea a văzut implicarea Armatei ca pe o chestiune care ar impune o anumită conduită, ceea ce nu este deloc adevărat. Conduita pe care noi am adus-o în tot acest ansamblu de măsuri a fost partea aceasta de rigoare, de seriozitate şi mai este ceva - Ministerul Apărării Naţionale dispune de instrumentele necesare logisticii medicale astfel încât să putem să acţionăm oriunde este necesar", a mai spus Ciucă.