MENIU

„Nervosul“ Liam Neeson pierde la Clash of Clans, dar realizeaza o reclamă de exceptie

Că îți place sau nu jocul Clash of Clans o să-ți placă reclama pentru acesta. În ea apare Liam Neeson, care pierde în fața altui jucător și e suficient să dezlănțuie Răzbunarea.

Liam Neeson a devenit popular după lansarea filmului „Taken“, iar producătorii jocului Clash of Clans si-au dorit să-i introducă discursul din film într-o reclamă lansata la Super Bowl. AngryNesson52, numele sub care Liam Neeson se joacă Clash of Clans, pierde în fața altui jucător.

De la acest punct încolo e vorba doar de Neeson și discursul său războinic din „Taken“, jurând că o să se răzbune, o să îl caute pe celălalt jucător și o să-și înapoi tot aurul pierdut. E însă întrerupt în tot discursul său de vânzătorul unei cafenele.

Clash of Clans e un joc de tip freemium produs de compania Supercell din Helsinki, Finlanda. Este disponibil pentru App Store și Play Store, dacă vrei să vezi cât de greu e jocul la care Liam Neeson a putut fi învins. Jocul a fost lansat în august 2012 pentru iOS și abia în septembrie 2013 a ajuns pe Android în Canada și Finlanda. Din octombrie 2013 e disponibil internațional.

Mai multe articole despre:
jocuri video joc video Liam Neeson Clash of Clans