MENIU

Narcisa Iorga: PREŞEDINTA CNA A MINŢIT în legătură cu Administraţia Prezidenţială

Narcisa Iorga: PREŞEDINTA CNA A MINŢIT în legătură cu Administraţia Prezidenţială

Narcisa Iorga, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), spune că Laura Georgescu, preşedintele CNA, a minţit în legătură cu documentul transmis Administraţiei Prezidenţiale, în numele CNA şi folosind autoritatea Consiliului, în plin scandal în care aceasta este implicată.

"Laura Georgescu a declarat ieri că s-a adresat «instituţional» Preşedinţiei, susţinând că din zona preşedintelui ar veni o vulnerabilitate către CNA, şi nu din partea ei. Invoca încălcarea unei directive europene prin actul de promulgare a unei legi de modificare şi completare a legii audiovizualului. În realitate, Laura Georgescu a trimis o «informare» către Administraţia Prezidenţială cu două zile după promulgarea şi publicarea legii. Nu răspunsul de la Cotroceni a venit cu două zile mai târziu, aşa cum încearcă să lase impresia. Minciuna are însă picioare foarte scurte, la cest nivel instituţional şi mai ales public", spune Narcisa Iorga într-o postare pe blogul său, intitulat Despre audiovizual, potrivit mediafax.ro.

Conform Narcisei Iorga, nu există nicio prevedere legală care să dea dreptul unei instituţii cum este CNA să se adreseze preşedintelui României pentru a-i cere să nu promulge o lege.

Mai multe articole despre:
preşedinte CNA Narcisa Iorga Laura Georgescu