MENIU

Narcisa Iorga: Este inadmisibil ca Laura Georgescu să mai conducă CNA!

<p>CNA, rol imparțial &icirc;n Alegerile pentru Cotroceni?</p>

E inadmisibil ca Laura Georgescu să mai conducă CNA-ul, spune, la Realitatea TV, un membru al Consiliului care, alături de alţi doi colegi de-ai săi, a luat decizia de a izola "acest personaj" până când va considera că trebuie să-şi dea demisia.

"Eu, împreună cu alţi doi colegi, am considerat, şi sper să se alăture şi alţi colegi demersului nostru de a izola acest personaj până când va considera că trebuie să-şi dea demisia", a spus Narcisa Iorga, în emisiunea "Deschide lumea".

În ceea ce priveşte presiunile politice invocate de Laura Georgescu, Narcisa Iorga a declarat: "Nu e vorba despre presiuni. Doamna Georgescu spunea că nu cedează presiunilor. Nu a presat-o nimeni să vorbească aşa, nici cu copiii, nici cu angajaţii CNA, nici despre membrii CNA... Acestea nu sunt presiuni, acesta este un comportament inadmisibil într-o instituţie publică de importanţa CNA. Nu a presat-o nimeni să-şi dea demisia din considerente politice. Noi, membrii CNA care i-am cerut demisia, am cerut pentru că este inadmisibil ca ea să mai conducă CNA."