MENIU

Mozilla Flame, smartphone-ul celor de la Mozilla

Preinstalat cu Firefox OS, gadgetul din imaginea de mai jos poartă numele de Mozilla Flame şi este dedicat dezvoltatorilor.

Orizontul platformelor mobile s-a aglomerat semnificativ în ultimii ani, chiar dacă piaţa este în continuare dominată de Android, iOS şi, eventual, Windows Phone. Sătui de aceleaşi interfeţe şi aplicaţii, foarte mulţi migrează acum, iniţial din curiozitate, către Ubuntu, Firefox OS sau Sailfish OS.

De această dată este vorba de Firefox OS sau, mai degrabă, de smartphone-ul acestei platforme dedicat dezvoltatorilor de aplicaţii. El poartă numele de Mozilla Flame şi este considerat un telefon de referinţă. Dintr-un punct de vedere, orice producător OEM care cochetează cu această platformă ar trebui să aibă în vedere designul hardware al acestui aparat, mai ales când vine vorba de butoane fizice.

Începând deja să fie livrat către primii dezvoltatori, Mozilla Flame poate fi achiziţionat direct de pe website-ul Mozilla contra sumei de 170 de dolari. Nu aduce și conectarea la un anumit operator şi nu are nici un fel de restricţii dacă v-aţi dori să instalaţi alt sistem de operare pe el. Puteţi face orice fel de experimente pe aparat fără nici un fel de repercusiuni. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Mai multe articole despre:
Mozilla gadget Firefox OS