MENIU

Motivul pentru care fiul Monicăi Tatoiu a devenit ateu: „Când a venit preotul de Crăciun cu Biblia a făcut urât”

Monica Tatoiu. Foto: Captură YouTube

Monica Tatoiu se consideră o persoană foarte religioasă și spune că are o relație specială cu Dumnezeu. Pe de altă parte, femeia de afaceri a dezvăluit că fiul său nu împărtășește aceleași sentimente. Mai mult, religia a ajuns să fie motiv de neînțelegeri în familia sa.

Monica Tatoiu, o femeie cu o legătură specială cu Dumnezeu și credința, nu se sfiește să exprime public sentimentele sale. În cadrul unui podcast recent, ea a vorbit despre motivul pentru care are o relație atât de specială cu Iisus, care i-a dat speranță într-un moment în care nu mai credea că va deveni mamă. În același timp, Monica a împărtășit și despre motivul pentru care fiul său a dorit să devină ateu, dar această experiență nu a putut să distrugă legătura ei puternică cu Dumnezeu.

„I-am explicat lui fiul meu să încerce să-l perceapă pe Dumnezeu ca energie, ca o frecvență, astfel încât el să se conecteze acolo Sus, nici așa nu a mers. Și am zis „Doamne, cui i-l las?” El s-a născut prin rugăciunile mele, eu nu puteam să fac copii și m-am dus la un părinte, e singurul cu care eu pot să discut. Și mi-a spus că preferă decât să-l lase fără Dumnezeu, mai bine să-l ierte și m-a rugat să mă rog”, a declarat Monica Tatoiu în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

Prețurile exorbitante din restaurantele din Turcia îi sperie pe turiștii români. „E prea mult, nu-mi mai trebuie”

Monica Tatoiu a dezvăluit că preoții sunt principalul motiv pentru care fiul său nu și-a mai dorit să facă parte această religie.

„Când a venit preotul de Crăciun cu Biblia și a citit din Biblie a făcut urât: „Nu mai vin de Crăciun acasă dacă mai aduci popi”. El a zis că e din cauza preoților care se îmbuibă, care spun una și fac alta și a avut niște experiențe. Acum 10 ani s-a dus Ruxandra acolo, la Schit. Era fiul meu la mine când a venit Maica la mine și s-a produs o legătură extraordinară. Când a auzit că lucrează la mănăstire mi-a zis că nu mai e necredincios, e agnostic.
Nu poți să nu crezi. Pentru mine când fiul meu mi-a zis că nu mai e ateu, e agnostic și când Maica la masă citește rugăciunea înainte de a mânca și el se ridică în picioare.. asta a fost pentru mine încredere.”, a mai spus femeia de afaceri.
Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer au fost certate decenii întregi din cauza unor bârfe. Cine le-a băgat bețe în roate
 
 
 
Mai multe articole despre:
monica tatoiu ateu preot biblia