MENIU

Motivul divorțului? Răzvan Simion, terorizat de soția lui: "Doamne ferește să dai peste așa ceva!"

Căsnicia lui Răzvan Simion cu Diana, cea alături de care are 2 copii, ascunde o dramă pe care realizatorul Antenei 1 a preferat să păstreze secretă. 

Prietenii povestesc însă calvarul la care soția îl supunea pe Răzvan din cauza geloziei. Se pare că acesta este și motivul pentru care prezentatorul nu cedat și a început să aibă o relație cu Lidia Bubble.

"M-am bucurat că s-a despărțit de Diana. Săracul Răzvan, la cât a tras cu soția lui... Din gelozie, îl teroriza! În turneele cu mai mulți artiști, seara, după concert, ieșea toată trupa la terasă. Lui Răzvan îi suna non-stop telefonul, Diana era de o gelozie cruntă. Și el era tot timpul supărat din cauza ei. Era geloasă și posesivă chiar dacă îi spunea că la masă e toată lumea și îi comanda să se ducă imediat în cameră. Nu mi-a venit să cred că el chiar o asculta de fiecare dată. Când începea Diana să-l sune, se enerva și pleca imediat în cameră. Era terminat și nu-i zicea nimic, era supercuminte. Cât de geloasă și de nebună să fii să-i faci așa ceva?! Doamne ferește să dai peste așa ceva!", au povestit surse apropiate vedetei pentru ziarul ring.