MENIU

Monica Pop a povestit un caz cutremurător: "Cosmin e internat la noi, are 5 ani. Dacă va trăi..."

Monica Pop a povestit un caz cutremurător: "Cosmin e internat la noi, are 5 ani. Dacă va trăi..."

Celebrul medic oftalmolog Monica Pop s-a confruntat la muncă cu un caz care a marcat-o profund. Un copil care a suferit o operație și s-a întors la spital în stare gravă.

Monica Pop a povestit, pe pagina sa de Facebook, cum mama băiețelului nu a fost înstare să aibă grijă de propriul copil după intervenția chirugicală și o numește iresponsabilă:

"Cosmin e internat la noi. Are 5 ani! Micuţ şi slăbuţ! Plagă gravă cu cuţit la ochiul drept. Operat, plecat bine la domiciliu, sub tratament, cu speranţe bune, urmînd să revină pt control şi fire. Mama : iresponsabilă, după ce că i-a lăsat cuţitul la îndemînă, nici nu are grijă de copil! Nu e prea tînără, pare a avea experienţă de viaţă! Grijă însă, nu prea! Analfabetă, deşi nu pare! "Semnează" cu degetul! Stă prost cu igienă. Copilul-prost îngrijit la domiciliu. I s-a spus în urmă cu peste 2 săptămîni, telefonic să revină urgent pt că ochiul era roşu şi copilul avea dureri! Nu venit la noi! Iar cînd a venit, globul ocular era perforat, suprainfectat, cu tensiune mare! Copilul, neîngrijit, cu minute murdare, cu dureri! Mari! Stă cu căpuşorul într-o parte! I s-a făcut tot ce se poate, avem tot ce ne trebuie! Prea târziu! Mama iresponsabilă recunoaşte că este întru totul vinovată".

Sursa: doctorulzilei.ro

Mai multe articole despre:
oftalmolog doctor ochi Monica Pop