MENIU

Momente de groază în Severodonețk. O bombă a explodat în direct, în timpul unui interviu - VIDEO

Sursa foto: Captură video / Twitter

Momente de groază au fost surprinse la Severodonețk. Un proiectil a explodat în direct în timp ce o ucraineancă acorda un interviu unui post de televiziune. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Imaginile șocante au fost postate pe rețelele de socializare și arată cum părți ale zidului din apropiere se dărâmă peste persoanele aflate în zonă. Potrivit presei ucrainene, femeia care a acordat interviul a supraviețuit. 

Secvența filmată, distribuită de Nexta TV, arată cum persoanele aflate în cadru sunt zguduite de suflul detonației, iar imaginea devine tulbure din cauza fumului și prafului stârnite de explozie, în timp ce încăperea se umple de fragmente de zidărie.

Pe parcursul secundelor premergătoare exploziei, o femeie de vârstă mijlocie vorbește cu fața spre obiectivul camerei.

În plan secund se distinge o altă femeie, în vârstă, care nu pare să intervină în discuție.

O a treia persoană este parțial vizibilă la limita din dreapta cadrului.

Un zid din cărămizi albe pare să mărginească un coridor de trecere.

Un zgomot ca de tunet se aude la un moment dat.

Femeia din prim plan ridică ochii către un punct aflat în dreapta sa și în stânga cadrului, după care se produce o detonație puternică.

Obiectivul camerei plonjează și surprinde picioarele și pelerina unui bărbat care, împreună cu cei aflați de față, încearcă să-și revină din șoc și să iasă din zona afectată de bombardament.