MENIU

Moartea câinelui lor i-a determinat să construiască un azil pentru câini bătrâni și bolnavi

Este întotdeauna trist să vezi animale de companie rămase fără stăpân, care așteaptă o viața întreagă pe cineva care să le ofere o a doua șansă și să locuiască alături de o familie iubitoare, dar este cu adevărat sfâșietor când nu mai au mult de trăit și nu mai vrea nimeni să le adopte.

Din păcate, unii oameni nu doresc să adopte câini care au trecut de o anumită vârstă, din cauza posibilelor probleme de sănătate, sau pur și simplu pentru că majoritatea consideră că nu mai sunt la fel de drăgălași ca atunci când erau pui, fapt care îi condamnă pe mulți la o moarte în singurătatea din adăposturi, fără o familie care să-i iubească în ultimele lor zilele.

Acesta este motivul pentru care Michele și Jeff Allen, un cuplu din Southampton, New Jersey, au decis să-și dedice viețile pentru a le oferi cainilor mai în vârstă și bolnavi terminali o casă iubitoare.

Familia Allen avea deja mai multe patrupede în grijă, dar ideea de a pune bazele unui azil de câini aflați la vârsta senectuții le-a venit abia după ce unul dintre preferații lor, Monkey, a murit din cauza problemelor la inimă și dentare.

Atunci au înființat Casa lui Monkey, un hospice canin pe proprietatea lor de șase acri.  

„Atunci când l-am pierdut pe Monkey, durerea a fost insuportabilă, așa că ne-am gândit că cel mai bun lucru pe care îl putem face în onoarea lui este să ajutăm alți câini”, a declarat Michele Allen pentru CNN.