MENIU

Mizele ascunse ale scandalului din USL şi ce vrea Băsescu? INFORMAŢII care vor zgudui România

Mizele ascunse ale scandalului din USL şi ce vrea Băsescu? INFORMAŢII care vor zgudui România

Liderii USL sunt pe punctul să arunce în aer un capital electoral care rivalizează doar cu încrederea de care se bucura Ion Iliescu în primii ani de după revoluţie. Riscă ei să prelungească agonia României sau cetăţenii trebuie să treacă prin foc pentru a renaşte împreună cu ţara pierdută în jocul intereselor politicianiste?

În această seară, de la ora 21.00, urmăreşte alături de Rareş Bogdan, la “Jocuri de Putere”, cum Ion Cristoiu, unul dintre cei mai iubiţi dar şi mai informaţi jurnalişti din România, decriptează adevărul ascuns în spatele acţiunilor lui Victor Ponta şi Crin Antonescu, dar şi a jocului şi declaraţiilor lui Traian Băsescu din această săptămâna. Cei doi jurnalişti vor oferi informaţii marelui public care vor zgudui scena publică!

Vor reuşi socialiştii şi noua lor alianţă de conjunctură să scoată pe tuşă PNL, alături de care au obţinut două treimi din voturile românilor? Ce are de câştigat Victor Ponta din conul de umbră în care se străduieşte să plaseze PNL? Cine şi de ce se teme de Klaus Iohannis? Care sunt interesele lui Dan Voiculescu? Cum va reuşi Crin Antonescu să-şi salveze partidul şi candidatura la preşedinţie? Mai salvează cineva ţara, România?

Răspunsurile în această seară, de la 21.00 la 22.00, la “Jocuri de Putere” cu Rareş Bogdan şi Ion Cristoiu.