MENIU

Mişu Negriţoiu, şeful ASF: "91 de şefi au dispărut"

<p>Restructurare la ASF</p>

Mişu Negriţoiu, şeful ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiara), a anunţat rezultatele procesului de restructurare din instituţia pe care o conduce.

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) va avea 500 de angajati la sfarsitul acestui an, mai putin cu 110 angajati fata de inceputul acestui an, ca urmare a procesului de restructurare a institutiei, a declarat marti Misu Negritoiu, potrivit Hotnews.ro.

91 de sefi au disparut, in urma modificarii organigramei, dar asta nu inseamna ca toti au parasit institutia. Unii dintre ei concureaza pentru o functie de executie in cadrul autoritatii, a mai precizat Negritoiu.

"Principala realizare in procesul de restructurare institutionala a fost reasezarea noii echipe de conducere. Procesul de reasezare a noii echipe a presupus o reducere substantiala a pozitiilor de conducere - o luna de zile interviuri si desemnari, selectari pe pozitiile de conducere. Ponderea personalului de conducere s-a redus la 14% din total personal fata de 26% cat erau inainte. Avem numai 70 de persoane cu functii de conducere in ASF din care 4 functii de conducere sunt la Fondul de Garantare. Avem mai putin cu 91 de persoane de conducere. 91 de sefi din ASF au disparut", a spus marti Misu Negritoiu, presedintele ASF.

Mai multe articole despre:
ASF misu negitoiu