MENIU

Mistere neelucidate din România: pietre în forme de OZN-uri, piramide energetice

Mistere neelucidate din România

România este țara în care există multe enigme, s-au făcut multe descoperiri extraordinare, dar despre care autoritățile și specialiștii vorbesc foarte puțin.

În triunghiul cuprins între Babele, Vârful Omu și Sfinx, în anumite luni ale anului se produc fenomene bizare, care nu au fost elucidate de către specialiști. O forță magnetică energică, care vine din pământ, străfulgerează cerul. Deseori, deasupra Sfinxului poate fi admirat curcubeul, fără să plouă în acea zi.

Studiile care s-au făcut, până în anul 1989, au fost distruse. Ulterior, cercetările nu au mai fost continuate.
Muntele Gugu este străbătut de un câmp magnetic atât de puternic, încât distorsionează câmpul gravitațional și dispare în neant. Fenomenul se produce mai ales noaptea.

În munții Neamțului au fost descoperite două structuri din piatră, care seamănă izbitor de mult, una cu un OZN, alta cu Sfinxul din Bucegi. Subteranele descoperite la Sarmizegetuza, pot schimba cursul istorie. Din păcate, istoricii români tac și nu duc la bun sfârșit aceste cercetări importante.

Se știe că în vara lui 2003, au fost descoperite în Bucegi săli de protecţie cu holograme, dar și celebra amforă cu aur monoatomic. Acest aur are proprietatea de a duce la o longevitate deosebită. Multe oașe din România au în subteran tuneluri, care ascund multe mistere și în care populația trăia departe de ochii curioșilor.

Sub orașul Satu Mare există o rețea de tuneluri care duce la Carei. Râul Someș ascunde în adâncul său o rețea de tuneluri, care duce la castelul din Ardud. O cronică scrisă, înainte de primul război mondial, descrie reţeaua de tuneluri din Marea Neagră, pe care ciobanii o foloseau pentru a-și duce oile în Turcia.

În anii 80, tunelurile au fost descoperite, atunci când au început lucrările la Canalul Dunăre – Marea Neagră. Într-un cimitir din Murfatlar a fost descoperit un tunel, care ducea în Bulgaria și pe care muncitorii îl foloseau, ilegal, pentru a ajunge în Bulgaria.
 
La Cucuteni au fost descoperite rămășițele unei misterioase civilizații, care este mai veche cu o mie de ani, față de cea sumeriană. Limbajul de la Tărtăria are cea mai mare vechime din lume, peste 7500 de ani, potrivit Efemeride.ro.

Specialiștii români au trecut cu multă ușurință peste aceste descoperiri uriașe, care vizează nu numai istoria românilor, ci întreaga umanitate.

Mai multe articole despre:
Piramide sfinxul mistere neelucidate