MENIU

Mirosuri ale corpului pe care nu trebuie să le ignori! Tu le cunoști?

Fiecare corp are un miros specific, însă atunci când persistă, acesta este un semnal că organismul nu funcționează întocmai cum ar trebui, așa că nu-l ignora!

La polul opus respirației urât mirositoare, respirația cu miros de fructe poate indica un simptom al afecțiunii numite cetoacidoză diabetică. Aceasta se caracterizează prin nivelul scăzut de insulină, corpul nemaiputând să furnizeze energie. Din păcate, acestă afecțiune este gravă, putând determina apariția comei diabetice sau chiar a decesului.

Afecțiunea cunoscută sub denumirea de „piciorul atletului“ se caracterizează prin mirosul puternic și neplăcut al picioarelor. Dacă observi tendința de uscare excesivă a pielii, însoțită de descuamare și de înroșire în zona degetelor, este posibil să suferi de această afecțiune care apare, de obicei, în urma unei combinații de bacterii și ciuperci ce erodează pielea. Scărpinatul poate răspândi infecția și în alte zone ale corpului!

Potrivit clickpentrufemeie.ro, atât scaunul cu miros înțepător, cât și urina puternic mirositoare dau semne de probleme.