MENIU

Miron Mitrea a comentat prezența lui Elon Musk în România: "Oamenii de afaceri inteligenți nu înțeleg neaparat bine politica"

Miron Mitrea

Miron Mitrea a comentat la Realitatea PLUS, în cadrul emisiunii Culisele Puterii, faptul că Elon Musk a venit în România, la castelul Bran, unde va petrece împreună cu alți miliardari. Consultantul politic este de părere că Musk poate să fie un om de afaceri de succes, însă acest lucru nu garantează că înțelege bine politica.

Elon Musk se află pentru câteva zile în România, la Bran. Alături de el mai sunt și alți afaceriști din zona IT, co-fondatorul Google și alții. Miron Mitrea mărturisește că această generație de tineri afaceriști au făcut banii mult mai ușor față de cei dinaintea lor din domeniul IT. Cu toate că aceștia dau dovadă de inteligență în afaceri, aceștia nu înțeleg neaparat bine politica:


"Au apărut acești oameni de afaceri ai social media, care au făcut bani mult mai ușor decât primii din IT. Și e normal. AU reușit să înființeze aceste platforme imense. Au venit la Bran acum o parte dintre cei mai importanți proprietari de social media. 

Musk este pro-rus că a spus să lăsăm Crimeea la Rusia? Dacă mă întrebi pe mine, nu văd cine va lua Crimeea de la Rusia. Oamenii de afaceri care sunt inteligenți în afaceri nu înțeleg neapărat bine politica", a comentat Miron Mitrea.

Mai multe articole despre:
miron mitrea elon musk