MENIU

Miron Cozma îşi face televiziune

<p>Miron Cozma&nbsp;</p>

Miron Cozma a anunțat că se pregăteşte să-și lanseze un post de televiziune.

Anunțul a fost făcut într-o emisiune TV, iar fostul lider al minerilor spune ca amenajarea sediului a început deja în Popești Leordeni și că va fi finalizat în aproximativ 2 luni, scrie evzmonden.ro.

Printre numele vehiculate pentru post este şi „Vătafu Tv”, după numele omului de afaceri Nicolae Vătafu, care ar fi unul dintre finanțatori. Dotarea tehnica este preluata de la canalul Diaspora Tv.

“Acum am de gand sa dau lovitura pe piata! Imi deschid televiziune! Am totul pregatt si un plan de bataie care ii va lasa pe toti cu gura cascata. Deja se construieste sediul, am logistica necesara, tehnologie performanta si va promit ca Miron Cozma va oferi telespectatorilor ceea ce asteapta de multa vreme: dreptatea! Va fi un post generalist, “Vataf tv”, care va acoperi interesele unui segment cat mai mare de telespectatori. Am discutat deja si cu cativa realizatori tv cu experienta, care vor face parte din echipa mea. Ma voi axa doar pe calitate, subcultura si mediocritatea fiind interzise la mine pe post. Televiziunea va emite atat in strainatate cat si in Romania”, a declarat Miron Cozma, pentru wowbiz.ro.