MENIU

Miresele în negru au declanșat un scandal uriaș în Moldova

Un trend bizar a prins contur în ultima perioadă în lumea modei din Moldova și a declanșat un scandal mediatic de amploare.

Tânărul designer din Moldova, Valeria Cantir, este în culmea indignării. Aceasta afirmă că ideea nunții sale a fost preluată de o altă tânără care și-a dorit o nuntă inedită.

Valeria a distribuit pe contul sau oficial de Facebook o imagine în care o mireasă apare în rochie neagră, ținând în mână câteva baloane de aceeași culoare și pozând într-un peisaj similar cu cel pentru care a optat și Valeria la ceremonia sa.
„Mireasa în negru? Daa, ea a ales să facă un copy paște calitativ, bravo!", a scris artista lângă imagine.

Contactată de Perfecte.md, designerul a spus: „Este aceeași idee, locație, baloane și rochia neagră. E prea vizibilă plagierea. Doar eu am făcut așa. Multe persoane mi-au trimis poza în privat."

Internauții s-au împărțit în două tabere. Unii consideră că Valeria are dreptate, alții însă sunt nedumeriți de nemulțumirea fashionistei. „Se aseamănă cumva și eu nu văd bine?! Și dacă te uiți la profil vei înțelege că culoarea lor preferata este negru... și încă ceva, este cumva o locație privată????! Sau ești unică din Moldova care a făcut sesiunea foto la acea locație?!", a scris una dintre comentatoare.

Mai multe articole despre:
mireasa Mirese mirese în negru