MENIU

Mircea Badea, ATAC sub centură la CTP, după percheziţiile de la Mediafax

Mircea Badea a profitat de percheziţiile efectuate azi de procurori la mai multe firme din grupul de presă Mediafax pentru a lansa un nou atac sub centură la adresa editorialistului Gandul, Cristian Tudor Popescu, cu care a mai avut polemici în trecut.

Mircea Badea nu a scăpat ocazia să comenteze acid descinderile procurorilor la sediile Mediafax, lansând un nou atac la CTP.

"Important e sa-si ia CTP leafa, impreuna cu japitele hipsteresti si ipocrite de la Gandul", scrie Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

Atacul lui Mircea Badea vine la scurt timp după ce editorialistul Gandul a publicat un articol cu titlul "Evazionistul Popescu" în care vorbeşte despre atacurile de care are parte din partea "televiziunilor de ciomăgari ai guvernului Ponta, precum şi de plutoanele postacilor din aceeaşi făină care bântuie Internetul".

Reacţia CTP-ului după DESCINDERILE de la Mediafax: "Pe tine să te aresteze"

"În ce mă priveşte, n-am avut niciodată o funcţie în grupul Mediafax, iar director al ziarului Gândul nu mai sunt de 7 ani. Ceea ce nu înseamnă că soarta ziarului nu mă afectează, ca fondator al Gândului şi ca om. Dar cu atât mai puţin am vreo treabă cu operaţiunile financiare ale conducerii trustului, singura legătură fiind salariul pe care îl primesc pe card, chiar şi în posibila stare de insolvenţă, potrivit legii", a scris Cristian Tudor Popescu.

Cu mai puţin de o lună în urmă, Mircea Badea a apelat la jigniri într-o polemică cu CTP, pe care îl numea "farul calauzitor al presei romanesti" şi despre care spunea "probabil că sunteţi exagerat de modest, dar din punct de vedere intelectual".

"Poate ne precizati cand veti plati uriasele datorii pe care le are oficina la care activati. Sper ca veti raspune la aceasta intrebare legitima referitoare la banii publici vaduviti de augusta dvs. contributie dar nu in felul preferat al bugetarului de dreapta pe care-l lustruiti, presedintele ales:"Ghinion"!", a mai scris la momentul respectiv Mircea Badea.

 

Mai multe articole despre:
ctp Mircea Badea dosarul mediafax