MENIU

Mircea Badea, făcut knock-out în 5 secunde în ring. Imagini HORROR

Mircea Badea

Mircea Badea a fost făcut knock-out în câteva secunde de motociclistul Teodor „Tedi” Emi, cu care se mai bătuse în trecut. 

Mircea Badea, realizatorul Antena 3, a fost făcut knock-out într-un meci demonstrativ de kick-boxing contra lui Teodor „Tedi” Emi, celebrul motociclist cu care se bătuse și în trecut.

Meciul nu a durat mult. Mircea Badea a primit o lovitură dură, întâi cu pumnul, apoi cu genunchiul, care l-a făcut KO în numai câteva secunde.

Realizatorul tv a avut nevoie de intervenția medicilor. Imaginile cu bătaia aplicată lui Mircea Badea au fost live chiar pe facebook-ul motociclistului.

”Artele martiale inseamna multa munca, disciplina, respect, nu vorba multa si aroganta. Cred ca Mircea Badea a inteles lucrul asta dupa ce i-am acordat revansa”, a scris Teodor „Tedi” Emi după lupta cu Mircea Badea.

”Si asa tocmai l-ai readus in ochii multora care vor urmari emisiunea lui de duminica sau luni ca sa afle ce s-a intamplat... Rating. Restul e can-can”, a comentat un amic al lui Teodor Emi pe pagina de Facebook a acestuia, după lupta cu Mircea Badea.

”Eu am crezut ca omu’ a atins fundul abisului prostiei proprii. Constat ca nu. Cred ca abia a trecut de suprafata”, a comentat altul. 

Mircea Badea a reacționat și el după luptă.

”Sa spui despre asta ca e "motociclist", cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00.

P.S. Sa spui cum "am fost lesinat minute bune" este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Mircea Badea knock-out kick-boxing